Директорот на Младинскиот културен центар во Скопје, Русе Арсов го чистеше наталожениот снег пред институцијата која ја предводи.

„в.д. директорот на МКЦ, сериозно ја сфати изреката: Исчисти го прво својот двор“, стои во описот на видеото.