Дете со молба: „Сакам само лаптоп за да учам, па кога ќе заврши короната ќе го вратам“

Онлајн наставата сепак не е достапна за сите. Малиот Мите од кумановско, има само една желба. Лаптоп за да следи настава. 

Мите со молба: „Сакам само лаптоп за да учам, па кога ќе заврши короната ќе го вратам“...

Погледнете го овој документарец кој е насловен како: „Образование надвор од мрежата“ и ќе сфатите дека ова семејство од Куманово едвај успева да преживее пандемијата.