Дете нападнато во детски парк во Скопје

41-годишниот М.К. од Скопје пријавил дека на 20 мај 2018 година околу 22 часот во детскиот парк на улица „Дончо Штипјанчето"  од страна на едно непознато лице физички бил нападнат неговиот 14-годишен син.

Се преземаат мерки за расчистување на случајот. 

cheap nike air max 90