Денеска почнува спортскиот Канал 3: Еве што ќе има за викендот

Љубителите на спортот во Македонија од денеска ќе можат да го следат Канал 3, специјализиран за спорт. Ова е нова канал на Македонската телевизија која на ваков начин фаќа чекор со теливизиите од регионот.

Ќе биде наменет исклучиво за спорт и забава и додека нема актуелни случувања ќе има репризи од фудбал, кошарка, ракомет, домашен и меѓународен.

Еве што ќе можете да следите во следните три дена.

Програма за петок, 10.04.2020

16.00 ракомет ЛШ 2017, 1/2-финале; ВАРДАР-БАРСЕЛОНА

17.30 ЗОИ 2018: СВЕЧЕНО ОТВОРАЊЕ

20.00 СП фудбал 2018: РУСИЈА-С.АРАБИЈА

22.00 филм; WONDER WOMAN

00.00 ракомет ЛШ 2017, 1/2-финале; ВАРДАР-БАРСЕЛОНА

01.30 ЗОИ 2018: СВЕЧЕНО ОТВОРАЊЕ

04.00 СП фудбал 2018: РУСИЈА-С.АРАБИЈА

06.00 уметничко лизгање

Програма за сабота, 11.04.2020

08.00 ракомет ЛШ 2017, 1/2-финале: ВАРДАР-БАРСЕЛОНА

09.30 ЗОИ 2018: СВЕЧЕНО ОТВОРАЊЕ

12.00 СП фудбал 2018: РУСИЈА-С.АРАБИЈА

14.00 уметничко лизгање

16.00 ракомет ЛШ 2017, финале: ВАРДАР-ПАРИ СЕН ЖЕРМЕН

18.30 ЗОИ 2018: алпско скијање, СПУСТ (м)

20.00 СП фудбал 2018: ЕГИПЕТ-УРУГВАЈ

22.00 филм: ПЕРФЕКТНА БУРА

00.00 ракомет ЛШ 2017, финале: ВАРДАР-ПАРИ СЕН ЖЕРМЕН

02.30 ЗОИ 2018: алпско скијање, СПУСТ (м)

04.00 СП фудбал 2018: ЕГИПЕТ-УРУГВАЈ

06.00 уметничко лизгање