Денеска ќе се сечат дрвја на Партизанска

Eкипи на ЈП „Паркови и зеленило“ денеска ќе извршат сечење на 3 суви дрвја на булевар Партизански одреди број 64.

Дрвјата се исушени и претставува опасност по безбедноста на граѓаните и нивните имоти.