Денеска без вода улицата „Македонско Косовска Бригада“

Од ЈП Водовод и канализација-Скопеј известуваат дека денеска (25.05.20220 поради уличен дефект ф-2“ на ул. Македонско Косовска Бригада 38/10, прекинато водоснабдување ќе имаат корисниците од истата улица, односно крак 38.

Водоснабдувањето ќе биде прекинато од 08:50 часот до завршување со санација на дефектот.