Денеска без вода делови од Центар

ЈП Водовод и канализација – Скопје соопшти дека денеска заради отстранување дефект на водоводна мрежа со пречник од од Ф-150мм на улицата „Козара“, на раскрсницата со улицата „Киро Гавриловски“, од 9 часот до санирање на дефектот, прекинато водоснабдување ќе имаат корисниците од дел од улиците: „Козара“, „Киро Гавриловски“ и „Адам Мицкиевиќ“, како и објектите на Агенција за вработување и Заводот за физикална рехабилитација.

nike air max 1 sale