Денеска без стуја делови од Илинден

Регионалниот центар за управување со кризи на Град Скопје, по добиеното известување од ЕВН, ги известува граѓаните дека:

Поради технички зафати во дистрибутивната електро мрежа, без електрична енергија денеска ќе останат следните корисници:

-од 08:30 до 15:30 часот, корисниците од селата: Миладиновци, Текија и Дељадровци. (Општина Илинден )