Денеска без струја компании од ТИРЗ во Илинден

Од ЕВН Македонија АД известуваат дека на ден 13.10.2021 година (среда) без електрична енергија ќе останат: 

- во периодот од 08.10 до 10.00 часот, објектите на фирмите Ван Хоол, Дура 1, Дура 2, Мурат, Пурпласт и Герешајмер, како и уличното осветлување во зоната ТИРЗ 2. (општина Илинден)