Денеска без струја делови од Аеродром

Регионалниот центар за управување со кризи на Град Скопје, по добиеното известување од ЕВН, ги известува граѓаните дека поради  технички зафати во дистрибутивната електро мрежа, денеска (петок) без електрична енергија ќе останат следните корисници:           

- од 08:00 до 13:00 часот,  корисниците  од  дел од ул. Мите Богоевски. (Општина Аеродром)

-од 10:00 до 14:30 часот,  корисниците  од дел од с. Горно Лисиче. (Општина Аеродром)