Делови од три скопски општини утре ќе останат без струја

Од ЕВН Македонија известуваат дека на ден 21.03.2023 година (вторник) без електрична енергија ќе останат:

-Во периодот од 09:00 до 15:00 часот, дел од ул. „Добромир Хрс“ (општина Кисела Вода)

-Во периодот од 10:00 до 15:00 часот, ул. „Васил Главинов“ и ул. „Фуштанска“ од бр. 90 до бр. 98 (општина Гази Баба)

-Во периодот од 09:00 до 14:00 часот, дел од корисниците во с. Мирковци с. Чучер и кај Чардак. (општина Чучер Сандево)