Делови од три скопски општини денеска без струја

Од ЕВН Македонија АД известуваат дека на ден 26.10.2021 година (вторник) без електрична енергија ќе останат:

- во периодот од 09.00 до 13.00 часот, корисниците од ул. Томе Арсовски. (општина Кисела Вода)

- во периодот од 09.10 до 14.00 часот, дел од корисниците од село Кучково, како и корисниците од село Волково лоцирани кај обиколницата. (општина Ѓорче Петров)

- во периодот од 11.00 до 13.00 часот, објектот на градинката на бул. Илинден лоцирана позади тенискиот клуб АБЦ, како и објектот на Флораком. (општина Карпош)