Дел од корисниците од село Долно Соње, околу последната постојка на автобусот 58А, утре од 9 до 11 часот ќе бидат без струја.

Корисниците од село Батинци ќе бидат без струја од 12 до 15 часот, а од 9 до 15 часот корисниците од улиците „Брсјачка буна“, „Нов живот“ и „Злетовска“ во Шуто Оризари.

Како што соопшти РЦУК – Скопје, прекините се поради инвестиции во електросистемот.