Делови од Припор и Ѓорче Петров утре без струја

Од ЕВН Македонија АД известуваат дека на ден 06.04.2021 година ( вторник ) без електрична енергија ќе останат:
– во периодот од 09.00 до 13.00 часот, дел од корисниците од ул.14 како и корисниците од околината на ул.14 во населба Припор. ( општина Сопиште )
– во периодот од 10.00 до 15.00 часот, објектите во околината на железничката станица во село Волково. ( општина Ѓорче Петров )