Делови од неколку скопски општини утре ќе останат без струја

 

Од ЕВН Македонија АД добивме известување дека на ден 18.10.2021 година ( понеделник ) без електрична енергија ќе останат: 

- во периодот од 08.00 до 11.00 часот, дел од корисниците од село Морани. ( општина Студеничани )

- во периодот од 09.00 до 11.00 часот, дел од корисниците од село Шишево. ( општина Сарај )

- во периодот од 09.00 до 15.00 часот, дел од корисниците од село Долно Количани. ( општина Студеничани )

- во периодот од 11.00 до 13.00 часот, дел од корисниците од ул.20 и ул.22 во село Долно Лисиче, како и корисниците лоцирани во близина на гробиштата во село Долно Лисиче. ( општина Аеродром )