Делови од неколку скопски општини утре ќе останат без струја

Од ЕВН Македонија АД добивме известување дека на ден 16.11.2020 година ( понеделник)  без електрична енергија ќе останат:

- во периодот од 09:30-14:30 часот без електрична енергија ќе останат корисниците на дел од ул.Његошева и ул.Софиска. (општина Карпош)

- во периодот од 07:00-09:00 часот без електрична енергија ќе останат корисниците на дел од ул.Качанилки Пат, Компании Југо Импекс,  Зорлу Алумин, Академи Тејпс ДОО, Максима Сузуки Волво Сервис. (општина Бутел)

- во периодот од 12:00-14:00 часот без електрична енергија ќе останат корисниците од ул.Никола Русински згр.3а и 3б, како и кафе барот Флуид. (општина Карпош)

- во периодот од 09:00-14:00 часот без електрична енергија ќе останат корисниците од с.Држилово (општина Сопиште)

- во периодот од 09:00-11:00 часот без електрична енергија ќе останат корисниците од ул.Карпошово Востание згр.4, ул.Роберт Кох згр.1, ул.Драгиша Мишовиќ  згр.5 и  згр.7. . (општина Карпош)