Делови од неколку општини утре ќе останат без струја

Заради технички зафати во дистрибутивната електро мрежа, утре 26.10.2020 (понеделник), без електрична енергија ќе останат следните корисници:

-во периодот од 08:30 - 10:00 часот корисниците од улицата Герника. (општина Кисела Вода); 

-во период од 10:30 – 13:00 часот, ул, Алжирска од бројот 1 добр.33. (општина Карпош);

-во периодот од 11:00 - 13:30 часот корисниците од бул. АСНОМ  броевите:36, 52, 54, 56, 58, 114 и бр.116. (општина Аеродром)

-во периодот од 11:30-15:00 часот корисниците од дел на село Долно Соње и место викано Спас. (општина Сопиште);