Делови од Кисела Вода во понеделник ќе бидат без вода

Од ЈП Водовод и Канализација добивме известување дека на ден 07.12.2020 (понеделник ), предвидени се следните најава:
-На ден 07.12.2020година (понеделник), поради дефект на ППХ(против пожарен хидрант), на ул.Михаил Чаков бб, без водоснабдување од 09:00 часот до завршувањќе на дефектот ќе останат корисниците од ул.Михаил Чаков, ул.Ѓорѓи Сугаре. (општина К.Вода)

-На ден 07.12.2020година поради уличен дефек од Ф 300мм на ул.Народни Херои (кај ОУ Кирил Пејчиновиќ), без водоснабдување од 09:00 часот до завршување на дефектот ќе останат корисниците од ул.Народни Херои и ул.Пушкинова. (опшина К.Вода)