Делови од Кисела Вода утре ќе останат без струја

 

Од ЕВН Македонија АД добивме известување дека на ден 27.03.2023 година (Понеделник) без електрична енергија ќе останат:

 -Во периодот од 08.30 до 11.00 часот,  ул. Христо Татарчев  1 бр 103 (позади Агрохемија) во (општина Кисела Вода );

- Во периодот од 09.00 до 12.00 часот,  дел од ул.Антон Димитров (122-126),Драчево (општина Кисела Вода )