Делови од Кисела Вода утре ќе останат без електрична енергија

Од ЕВН Македонија АД добивме известување дека на ден 24.01.2022 година ( понеделник ) без електрична енергија ќе останат: 

- во периодот од 09.00 до 12.30 часот, корисниците од ул. Иван Хаџи Николов – ул. 3, како и корисниците од ул. Герника – ул. 10. ( општина Кисела Вода )