Дел од корисниците од улицата „Саса“ бр. 32 утре ќе бидат без струја од 8:30 до 10:30 часот, а од 12:30 до 15 часот корисниците од булеварот „Борис Трајковски“ бб, објектите на влезот на Стакларница, ресторанот „Мандра“, „БА Компани“ и околината во општина Кисела Вода.

Во периодот од 9 до 10 часот без снабдување со струја ќе бидат дел од корисниците од улиците „Брсјачка буна“, „Пелагонија“, „Нов живот“ и „Злетовска“ во општина Шуто Оризари.

Од 9 до 13:30 часот без струја ќе бидат дел од корисниците од улицата „1“ во Љубин, општина Сарај, а од 8:30 до 9:30 часот корисниците од улицата „Ѓорѓи Димитров“ бр. 21/1 во општина Кисела Вода.

Во периодот од 10:05 до 14:05 часот без струја ќе бидат корисниците од селата Рашче, Копаница, Бојане и дел од село Кондово во општина Сарај.

Како што соопшти РЦУК – Скопје, прекините се поради закажани технички зафати во електромрежата.