Делови од Кисела Вода и Студеничани утре ќе останат без струја

Од „ЕВН Македонија“ АД е добиено известување дека, на ден 11.02.2019 година (понеделник), заради  технички зафати во дистрибутивната електро мрежа, без електрична енергија ќе останат:

-во време од 08,30 – 14,00 часот, дел од корисниците од ул. „Христо Татарчев“ улици со броеви 14, 16 и 18 (општина Кисела Вода)

-во време од 09,00 – 15,00 часот, дел од корисниците од село Батинци – м.в. Ќупријан и ул. 1 (општина Студеничани)

cheap nike free run 5.0