Делови од Кисела Вода денеска без струја

Од ЕВН Македонија АД добивме известување дека денеска (понеделник) без електрична енергија ќе останат:

 -Во периодот од 08.30 до 11.00 часот,  ул. Христо Татарчев  1 бр 103 (позади Агрохемија) во (општина Кисела Вода );

- Во периодот од 09.00 до 12.00 часот,  дел од ул.Антон Димитров (122-126), Драчево (општина Кисела Вода )