Делови од Карпош, Кисела Вода и Центар денеска без струја

Од ЕВН Македонија АД добивме известување дека на ден денеска (среда) поради технички зафати во мрежата без електрична енергија ќе останат следните корисници:

-во време од 08.30 – 14.30 часот корисниците од ул. Георги Скрижевски (о. Центар) и дел од ул. Христо Татарчев околу бројот 140 (о. Кисела Вода);

-од 09.00 – 14.00 часот дел од ул. Милан Марковиќ (о. Карпош);

- од 10.00 – 12.00 часот дел од корисниците на ул. Јабланица од семафорот до градинката на истата улица и погегот кон булеварот Борис Трајковски (о. Кисела Вода) и

- во време од 11.00 – 13.00 часот дел од ул. Руѓер Бошковиќ околу бројот 4 (о. Карпош).