Делови од Карпош и Сарај утре без струја

Од „ЕВН Македонија“ АД   известување дека за ден 13.07.2020 година (понеделник),  планирани се следните  технички зафати во електро-системот во градот Скопје.

- во периодот од 09:00-12:00 часот без електрична енргија ќе останат корисниците од ул.Милан Марковиќ од бр.21 до бр.27. (општина Карпош)

- во периодот од 08:00-14:00 часот без електрична енргија ќе останат корисниците од с.Сарај и с.Крушопек. (општина Сарај)