Делови од Карпош и Кисела Вода утре без струја

Од „ЕВН Македонија“ АД информираат дека без електрична енергија ќе останат делови од општините Карпош и Кисела Вода. 

- во периодот од 08:30 до 11:00 часот корисниците од дел на ул. Букурешка. (Општина Карпош)

 - во периодот од 12:00 до 15:00 часот корисниците од дел од нас. „Теферич“.  (Општина Кисела Вода)

cheap nike air max 90