Од ЕВН Македонија АД информираа дека без електрична енергија денес ќе останат:

Во период 08.30 – 12.30 часот, дел од корисниците од улиците Копенхагенска, Софиска, Лондонска, Његошева, Гаврил Лесновски, Варшавска, Виенска, Нобелова, Мексичка, Хаванска, Московска, Хелсинки и Бриселска во општина Карпош.

Во период од 11.00 – 14.00 часот дел од улицата Студеничанска во населба Драчево во општина Кисела Вода.