Делови од Карпош, Гази Баба и Сарај денеска без струја

Заради  технички зафати во дистрибутивната електро мрежа, денеска ( понеделник ), без електрична енергија ќе останат следните корисници: 

  • 08:30 до 14:30  часот,  корисниците  од  стопанските и нестопанските објекти во реонот на: Горно Нерези, Средно Нерези, дел од село Крушопек, Етно Село како и Жичарница и РТВ предавателите на Водно.  (Општина Карпош)

  • 09:00 до 11:00  часот,  корисниците  од  ул. Скупи во делот околу бензиската пумпа - Топ Трејд и клучката за Бардовци.  (Општина Карпош)

  • 09:00 до 13:00  часот,  корисниците  од   ул. Финска од бр. 181 до бр, 185 и од бр. 190 до бр. 222. (Општина Гази Баба)

  • 09:00 до 14:00  часот,  корисниците  од  село Шишево, дел од село Глумово, село Матка и  ХЕЦ Матка.  (Општина Сарај)