Делови од Илинден денеска повеќе часови без струја

Од ЕВН Македонија АД известуваат дека денеска без електрична енергија ќе останат: 

- во периодот од 08.00 до 15.00 часот, корисниците од селата Дељадровце, Текија и Миладиновци (општина Илинден).