Делови од Ѓорче и Карпош денеска без струја

Од ЕВН Македонија АД добивме известување дека денеска (четврток) без електрична енергија ќе останат: 

- во периодот од 08.40 до 15.00 часот, корисниците од с.Грачани, Караула Чашка и рудник Радуша (општина Ѓорче Петров) 

- во периодот од 16.00 до 18.00 часот, дел од корисниците околу Систина, бензинска пумпа Лук Оил, Фонко (општина Карпош) 

- во периодот од 10.00 до 13.00 часот корисниците на улица Партизански Одреди бр. 102 (зградата веднаш до бензинска пумпа Окта) (општина Карпош).