Делови од две скопски општини утре без струја

Од ЕВН Македонија АД добивме известување дека поради планирани технички зафати во мрежaта на ден 31.01.2023 година (вторник), без електрична енергија ќе останат:

- во период од 09:00 до 14:00 часот, дел од ул.Мите Богоевски (кај бр.77) (општина Аеродром)

- во период од 09:00 до 15:00 часот, ул.10 и споредните улички во с.Кисела Јабука. (општина Ѓорче Петров)