Делови од Чаир, Сопиште и Карпош утре ќе останат без струја

Од „ЕВН Македонија“ АД е добиено известување дека на ден 23.03.2020 год. (понеделник) се планирани следните технички зафати во електро-системот на Град Скопје и без електрична енергија ќе останат:

  • во периодот од 09:00 до 11:00 часот корисниците од зграда бр. 16 влез 1 од ул. Кемал Ататурк. (Општина Чаир)
  • во периодот од 09:00 до 12:30 часот корисниците од с. Долно Соње. (Општина Сопиште)
  • во периодот од 09:00 до 12:00 часот корисниците од парните броеви од бр. 2 до бр. 14 на ул. Наум Евро. (Општина Карпош)