Делови од Бутел и Сопиште утре без струја

Од ЕВН Македонија АД добивме известуваат дека утре (вторник) без електрична енергија ќе останат:

- во периодот од 09.00 до 12.00 часот, корисниците од дел од ул.4, Соње Коштан, с.Горно Соње (Општина Сопиште)

- во периодот од 09.00 до 11.00 часот, корисниците од Горно Оризари, м. в. Крст (општина Бутел).