Дел од скопска населба денеска без струја

Регионалниот центар за управување со кризи на Град Скопје, по добиеното известување од ЕВН, ги известува граѓаните дека, поради технички зафати во електро дистрибутивната мрежа, денеска (понеделник), без електрична енергија ќе останат, корисниците од објектите во околината на ТИНЕКС – МАРКЕТ на ул. Кленоец во населба Влае (општина Карпош).

Прекинот ќе биде од 08:00 до 09:30 часот.