Дел од Скопје денеска без струја со часови

Од ЕВН Македонија АД известуваат дека денеска (сабота) без електрична енергија ќе останат:

- во периодот од 09.00 до 13.30 часот, корисниците лоцирани околу пералната Smartwash на раскрсница меѓу булевар Илинден и булевар Осми Септември, семафорите на дадената локација, како и коисниците лоцирани до ФДУ (општина Карпош).