Дел од општина Карпош утре без вода

ЈП „Водовод и Канализација“ информира дека утре (31.03.2023 година) дел од општина Карпош ќе остане без вода.

-Поради поврзување на нова водоводна мрежа од ф-100 мм на расксницата меѓу улиците „Гиго Михајловски“ и „Новопроектирана“, во периодот од 09.00 часот па се до завршување на работата без вода ќе останат корисниците од улиците „Гиго Михајловски“, „Иван Аговски“, „Руѓер Бошковиќ“, „Даскал Камче“, како и дел од корисниците од ул. „Франклин Рузвелт“ лоцирани на потегот од бул. „Партизански Одреди“ до ул. „Орце Николов“, информираат од претпријатието.