Дел од општина Центар утре ќе остане без вода

Од ЈП Водовод и Канализација примено е следново известување:

ЈП Водовод и канализација известува дека на ден 18.05.2021 (вторник)поради  изведување на водоводен приклучок ф-200 мм., на ул. Јордан Мијалков ББ, прекинато водоснабдување ќе имаат дел од корисниците од истата улица од 09:00ч до завршување.  (општина Центар)