Дел од општина Аеродром утре ќе остане без струја

 

Од ЕВН Македонија АД добивме известување дека на ден 30.01.2023 година ( понеделник ) без електрична енергија ќе останат:

- во период од 08.30 до 13.00 часот, корисниците од  дел од с. Долно Лисиче, после надвозникот десно накај с. Драчево, ул.1 ( општина Аеродром )