Дел од Момин Поток и Криви Дол без вода

Од ЈП Водоводи канализација-Скопје известуваат дека денеска поради уличен дефект на ул. 8-ми Септември 44 (Технокомерц), прекинато водоснабдување ќе имаат корисниците на дел од Момин Поток и Криви Дол.

Водоснабдувањето ќе биде прекинато од 10:15 часот до завршување со санација на дефектот.