Дел од корисниците на „Перо Наков“ во Маџари без вода

ЈП Водовод и канализација-Скопје информира дека денеска поради уличен дефект Ф-200мм. на ул. „Перо Наков“ бб во населбата Маџари, прекинато водоснабдување ќе имаат корисниците на дел од улицата „Перо Наков“ од 14.30 часот до завршување со санирање на дефектот.