Дел од Кисела Вода утре без вода

Од ЈП Водовод и Канализација добивме известување дека  на ден 18.03.2023 (сабота) поради преповрзување од стара на нова мрежа за ул Димо Хаџидимов со раскрсница со ул Народни Херои прекинато водоснабдување ке имаат корисниците од ул Димо Хаџидимов бр 72 и бр 74.

Прекинот ќе биде од 08:30 до завршување на интервенцијата (општина Кисела Вода).