Дел од Инџиково остана без вода

ЈП „Водовод и канализација“ – Скопје известува дека на 30.01.2023 г, поради уличен дефект на ул. 2 бр.111 Инџиково, прекинато водоснабдување ќе имаат корисниците на дел од Инџиково.

Водоснабдувањето ќе биде прекинато од 09:30 часот до завршување со санација на дефектот.