Дел од Ѓорче Петров утре без струја

Од ЕВН Македонија известуваат дека утре (вторник) поради веке закажани технички зафати во системот, без електрична енергија ке останат:
- од 09.00 – 11.00 часот дел од с.Радуша (опш.Ѓорче Петров).