Од ЕВН Македонија АД, добиено е известување дека поради закажани технички зафати во системот, денес без електрична енергија ќе останат во време од 09:00 до 11:00 часот корисниците од ул. Струмјани бр. 30  и ул. Козле бр. 83 и бр. 85.

За останатите информации од Скопје прочитајте во утринскиот поглед на градот.