Дел од една скопска општина денеска без струја

Од ЕВН Македонија АД известуваат дека денеска (понеделник) без електрична енергија ќе останат:

- во периодот од 09.00 до 13.00 часот, корисниците од село Бардовци лоцирани во околината на основното училиште, како и корисниците од улица Алжирска бр. 22, 29 и 31 (општина Карпош).