Дел од еден скопски булевар утре без вода

Од ЈП Водовод и канализација-Скопје известуваат дека утре (среда) поради дефект на водоводна шахта на Бул. Св.Климент Охридски 15 со прекинато водоснабдување ќе бидат дел од корисниците на булевар Св. Климент Охридски.

Водоснабдувањето ќе биде прекинато од 09:00 часот до завршување со санација на дефектот.