Дел од Центар утре без вода

По известувањето добиено од ЈП Водовод и канализација, РЦУК Скопје ги известува граѓаните дека на 12.01.2016 година (вторник),  дел од Центар ќе остане без вода.

Поради дефект на водоводна цевка со пречник од Ф – 2 цола на ул. „Берска“ бр. 2 во нас. Маџир Маало, без водоснабдување на 26.01.2016 год. од 08:00 до 15:00 часот ќе останат корисниците од истото маало во општина Центар.

cheap nike air max 90