Дел од Центар денеска без вода

Дел од скопската општина Центар денеска ќе биде без вода поради дефект на водоводната мрежа на крстосницата на улиците „Кеј 13 Ноември“ и „Мирче Мацан“.

Вода од 9 часот до отстранување на дефектот ќе немаат корисниците на потегот од хотелот „Холидеј Ин“ до бул. „Кочо Рацин“, соопшти ЈП Водовод и канализација – Скопје