Дел од Бутел утрово без вода

Од ЈП Водовод и канализација-Скопје известуваат дека денеска поради уличен водоводен дефект од ф-80мм на ул.Рокомија бр.72а н.Бутел прекинато водоснабдување ќе имаат дел од корисниците од ул.Рокомија. 

Прекинот е од 08:40 часот до завршување со работните активности.