Дел од Бутел попладнево без вода

Од ЈП Водовод и канализација-Скопје известуваат дека денеска поради дефект на приклучна цевка на ул.Петар Манчуков бр.147 (населба Бутел 1), прекинато водоснабдување ќе имаат корисниците на дел од истата улица.

Водоснабдувањето ќе биде прекинато од 12:40 часот до завршување со санација на дефектот